Våra villkor

Dessa villkor måste godkännas för att använda NattChatt.

Användarvillkor

Senast ändrad: 11 Januari 2021

Det här är avändarvillkoren för tjänsten NattChatt. När vi pratar om "NattChatt", "vi, "vår", "våra" och "oss" i de här villkoren menar vi tjänsten NattChatt (https://nattchatt.se) och dess administratörer samt utvecklare.

Vi kan behöva komplettera de uppgifter som du lämnar vid registrering på hemsidan eller via vår kundtjänst. Det gör vi till exempel genom att hämta kundens adressuppgifter vid eventuell debitering. Vi kompletterar uppgifterna för att kunna tillhandahålla tjänsten och att upprätthålla en god kund- och registervård.

Information i dessa avtal kan komma att uppdateras. Varje avtalsområde har ett datum då den senast uppdaterades i närheten av rubriken. Du godkänner dessa villkor vid registrering samt vid användning av tjänster därefter. Du har en skyldighet att hålla dig uppdaterad om förändringar. Villkoren finns tillgänglig på https://nattchatt.se/om-oss/anvandarvillkor. Kontakta [email protected] för att avbryta ditt konto den dag du inte kan acceptera och godkänna de ändringar som har gjorts.

Denna tjänst är enbart tillgänglig för dig, myndig person, som är 18 år gammal eller äldre. Registrering får enbart ske av privatpersoner utan ekonomiska intressen.

Du ansvarar för att du inte bryter mot våra villkor eller svensk lag. Om du bryter mot våra villkor eller svensk lag kan dina uppgifter bli raderad samt att ditt konto hos oss blir borttaget utan varning. Vi kan även informera berörd Internetleverantör och/eller polismyndighet om vi anser att överträdelsen är tillräckligt grov.

Du godkänner att den information du har lagt in, och kommer lägga in i framtiden, publiceras på NattChatt.se. Vi ansvarar inte för den information du publicerar eller de handlingar du utför som medlem.

Genom att godkänna detta avtal så friskriver du även oss från från juridiskt samt ekonomiskt ansvar för eventuella skador eller lidande som uppkommit med anledningen av ditt eller andras nyttjande av tjänsten.

Administratörer har rätt att se allt innehåll i din profil (även meddelanden samt privata gallerier) för att identifiera missbruk mot svensk lag samt mot våra villkor.

Det är inte tillåtet att använda eller publicera följande:

  • Personangrepp, rasistiska uttryck eller liknande
  • Ett grovt och stötande språk
  • Kontaktuppgifter i presentationen eller bilderna
  • Profilfoton som föreställer någon annan person än dig själv eller oriktiga uppgifter i övrigt
  • Innehåll så som t.ex. bilder, filmer och texter du inte har nyttjanderätt för
  • Politisk eller religiös propaganda
  • All form av reklam för eller försäljning av tjänster eller varor. Eller kommersiell användning på något annat sätt
  • Presentationstexter som är helt obegripliga
  • Innehåll som på något sätt bryter mot svensk lag
  • Innehåll på annat språk än svenska eller engelska

Reklam kan komma att visas på tjänsten. För medlemmar över 25 år så kan även viss reklam som innehåller alkoholrelaterade produkter att förekomma.

Du tillåter att vi skickar e-post till dig med löpande information. Vissa utskick kan begränsas från din profil eller genom att kontakta kundtjänst.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort/ändra innehåll samt även stänga av/inaktivera profiler vi finner är opassande för NattChatt.

Vi ansvarar inte för innehållet på externa länkar som leder till annan webbplats eller liknande informationsplatser på internet.


Datahantering

Senast ändrad: 11 Januari 2021

Dina uppgifter lagras så länge du är registrerad eller upp till 36 månader efter senast aktivitet samt i form av backup i upp till tre månader därefter.

Vi lagrar informationen du anger om dig själv för att visa upp för andra användare på NattChatt samt göra din profil sökbar. Du avgör själv hur mycket information du anger samt har alltid rätt att ta bort delar av samt hela ditt konto.

Kontakt kan ske via e-post på [email protected]

Du kan själv välja att ta bort delar av din information i systemet genom att besöka din profil. Där finns även möjlighet att ta bort ditt konto. Du kan även kontakta [email protected] som kan hjälpa till att ta bort ditt konto efter bekräftelse att du verkligen är ägare av kontot.

Din e-postadress samt ditt lösenord visas aldrig för någon annan, men övrig information kan komma att visas för andra medlemmar tjänsten. Denna övriga information kan även användas för att anpassa eventuell reklam och kan även att användas i statistiska syften (då inte kopplat direkt till din profil utan enbart i grupperad/samlad form)


Allmänna villkor

Senast ändrad: 11 Januari 2021

Dina uppgifter lagras så länge du är registrerad eller upp till 36 månader efter senast aktivitet samt i form av backup i upp till tre månader därefter.

Kontakt kan ske via e-post på [email protected]

Du kan själv välja att ta bort all din information i systemet genom att ta bort ditt konto från inställningssidan. Du kan även kontakta [email protected] som kan hjälpa till att ta bort ditt konto efter bekräftelse att du verkligen är ägare av kontot.


Cookies

Senast ändrad: 6 januari 2021

Vi på NattChatt använder cookies (även kallad kakor) som är en liten textfil som placeras på din dator. Detta görs för att anpassa och ge dig en optimal upplevelse här på NattChatt. Kakor används även för att samla in statistik om dina aktiviteter. Detta görs genom tredjepartsleverantörer och används för att samla statistik.