NattChatt stĂ€nger ner đŸ˜„ - LĂ€s mer

Tack och hej dĂ„! đŸ˜„

Vi kommer sakna er!

Nu tackar vi för oss..

Vi Àr tacksamma och stolta över att ha fÄtt vara med och bygga upp ett community för vuxna genom NattChatt. Resan har varit full av bÄde tekniska och svÄra utmaningar, men ocksÄ glÀdjande stunder.


Vi har nu tagit beslutet att stÀnga ner NattChatt eftersom vi har flyttat vÄrt fokus till andra projekt och kÀnner att vi saknar den stora kraft som behövs för att göra NattChatt till nÀsta stora plattform.


NattChatt kommer att finnas kvar som hemsida, men vi kommer att stÀnga ner de sociala funktionerna för att minska den arbetsinsats som krÀvs för att hÄlla allt lagom frÀscht och uppdaterat.


Tidsplan

  • 6 juli 2024: Idag stĂ€nger vi ner registreringar.
  • 1 augusti 2024: Idag stĂ€nger vi ner de sociala delarna och tar bort all anvĂ€ndardata.
  • senast 7 juli 2024: Vi lanserar en mer informationssida som kommer bli framtiden av NattChatt.

Du kan fram till 13 juli vÀlja att spara hem din information och bilder du bidragit med till webbsidan och dÀrefter kommer all information att tas bort.

Men plattformen..?

Vi har lagt mycket tid pÄ att utveckla den tekniska plattformen och om rÀtt intressant dyker upp sÄ Àr vi mer Àn glada att dela med oss av tekniken. DÀremot kommer vi INTE att dela er privata information sÄ som anvÀndare, e-postadresser, information och bilder.


VÀnliga hÀlsningar,
NattChatt-teamet

FrÄgor?

Vi svarar gĂ€rna pĂ„ frĂ„gor. LĂ€ttast Ă€r via e-post [email protected].