NattChatt stänger ner 😥 - Läs mer

Par söker par

Detta är en annons i Kronobergs län inom Par söker par

Par söker par

Hej!!

Här finns ett lättsamt och trevligt par som älskar att förgylla tillvaron med erotik och sensualism.Vi älskar att resa, sköna hotellnätter och mysiga restauranger.När det gäller sex är vi oerfarna om sex med andra, men fantiserar ofta om det.

Hon är en vacker kvinna med himmelska ögon och sensuell mun. Kurviga former och väldigt feminin. Hon älskar att sminka sig och klä sig sexigt...leva upp sin kvinnlighet helt enkelt.

Mannen i förhållandet är mörk, bredaxlad och utstrålar enorm manlighet och sexighet. Han älskar att ha sex länge och är lagom dominant, vet verkligen hur man skall få en kvinna att njuta.

Vi ser ganska bra ut enligt andra, dock ligger ju allt i betraktarens ögon.

Vi är intresserad av trevliga, öppna och socialt kompetenta par som liksom vi söker spänning i tillvaron. Vi har ingen erfarenhet av andra par, därför vill vi börja med att ha sex i samma rum. Känner vi oss trygga och allt känns rätt, kan vi ta ytterligare ett steg och testa hjälpande händer, oralt och leksaker. Så om partnerbyte är ett absolut krav kan ni sluta läsa nu.En träff med oss skulle i så fall innebära att vi träffas för en drink. Stämmer kemin, går vi vidare ut i natten;-). För oss är personkemin väldigt viktig. Ni är liksom vi glada och utåtriktade. Ni behöver inte ha perfekta kroppar för det har vi inte heller:-). Ser hellre att ni har ett härligt leende, skön personlighet och vill experimentera.

Var beredda att verifiera er ;-)Kram

Det är mycket smickrande med alla fina komplimanger vi får. Vi tackar

Skriv gärna till oss om ni har frågor

Svara på annons
Profilbild på krono_couple
krono_couple
Par (Heterotjej, 49 år/Heterokille, 55 år)
Kronobergs län

Plats: Kronobergs län

Kategori: Par söker par

Skapad: för 1 månad sedan