Lekfullt par söker jämn/äldre playmates ♥

Detta är en annons i Jönköpings län inom Par söker par

Lekfullt par söker jämn/äldre playmates ♥

Vi är ett par i 32 resp 38 år som är lite ensamma i Jönköpingstrakten och skulle vilja hitta likasinnat par för fler och återkommande lekstunder tillsammans.
Vi har en dröm om ett lika nördigt och äventyrligt par som oss själva, men inget måste.
Vi är nördiga och gamers som är enkla att hänga med, vi är även liberala ibland och vi är absolut inte PK-typerna utan vi kör med högt tak och inget tak (ska tilläggas att vi respekterar icke liberala och mer civiliserade par). Inga barn men ett par katter.
Vi har mycket erfarenhet av 3-4kanter med andra män men inte med par, vilket är något vi har pratat om och velat otroligt länge.

Vi håller på med bdsm så som bondage,dom/sug och är öppna på att prova otroligt mycket mer både på egen hand och tillsammans med andra. Sex utan bdsm-inslag är inget vi avstår utan vi är lika sugna på det.
Vi är båda inne på Voyeurism och Exhibitionism.
Gör ibland egna små filmer och har inget emot att dela med oss i dom fall vi får tillbaka något att bli upphetsade tillsammans över.

Hon är binyfiken och han är hetro och vi är inte swingers utan vi gör saker tillsammans som par/grupp.
Han är inte rädd för det manliga könet och hon är oerfaren med kvinnor men otroligt sugen på att ändra det.

Utseende mässigt är vi städade, hon är lite kurvig och han har en typisk Dad-body. (Bilder/videos fås vid vidare kontakt)

Svara på annons
Profilbild på Mz-Hyde
Mz-Hyde
Bi, 32 år
Jönköpings län, Gislaved

Plats: Jönköpings län

Kategori: Par söker par

Skapad: för 1 månad sedan