NattChatt stänger ner 😥 - Läs mer

Välkommen till Nattchatt

Publicerat 2020-07-22, kl 13:07

Nattchatt är vår senaste satsning i att hitta en ny och välkomnande plattform för vuxna som vill kommunicera i dagens samhälle. Vi vill nå ut till alla människor från 18 till 132 år gamla oavsett vilket kön ni definerar er som. Tanken är att vi tillsammans med er utvecklar en plats där alla kan känna sig bekväm med att vara den de själv är och samtidigt hitta andra att dela sin tid med.

Vi är ingen traditionell dating app utan vi vill nå fram till er som söker något annat än just kärlek. De må vara allt från att ta en utflykt till Sveriges järnvägsmuseum, sällskap när man hänger på nakenbad eller helt enkelt bara ta en drink tillsammans. Vart denna kommunikation leder får ni ta reda på själva, men vi hoppas så klart att ni väljer att dela med er av era berättelser till oss på både lyckade och mindre lyckade träffar.

Vårt mål är att öppna dörrarna i början av december, men innan dess kommer vi ha en del smygöppningar för de medlemmar som redan nu är nyfiken på vad som kommer. Vill du kanske hjälpa till att tycka till? Kontakta oss på [email protected] så släpper vi in folk allt eftersom det finns möjlighet.

Publicerat 2020-07-22, kl 13:07