NattChatt – mer än ett alternativ till BodyContact

Publicerat 2021-01-14, kl 00:01

Vi är många som har besökt webbplatsen BodyContact (även kallad BC). Webbplatsen har funnits i över 20 år så de flesta har nog ramlat över den på ett eller annat sätt. Där finns ett community av vuxna, alla med olika intressen och till detta ett stort knippe av annonser i alla dess olika områden. Det är en enorm webbplats som länge regerat på toppen för vuxna som söker sexuella och ibland även icke-sexuella kontakter.

Trots att webbplatsen känns något eftersatt tekniskt sett så har BC ett enormt antal medlemmar. Det är nog också en av de större fördelarna för att använda BC – med en så stor skara människor så finns det här någon för de flesta.

NattChatt är ett alternativ till BC

Vi tror att NattChatt (även kallat NC, trots att det lätt kan blandas ihop med BC) kan bli ett alternativ till BC. Vi har byggt upp en stabil grund som är modern och flexibel i form av framtida utveckling. På detta sätt vet vi att det vi bygger på just nu inte behöver rivas upp och byggas upp på nytt den dag vi förhoppningsvis når en större massa av medlemmar.

Behovet av ett alternativ till BC finns. Sökningarna för just alternativ har ökat kraftigt och vi har även noterat att det dykt upp ett par andra alternativa communitys för vuxna. Detta är något vi ser positivt på dock – det visar att ett intresse finns och det är inget som säger att man bara kan vara medlem i ett community. Kanske kan vi fylla upp lite olika intressen eller helt enkelt bara tilltala olika människor.

Detta behov vi pratar om syns också då vi redan har fått in en del registreringar från medlemmar trots att vi ännu inte officiellt har öppnat dörrarna. Alla medlemmar är självklart välkomna redan nu, men man får vara beredd på att det ibland kan uppstå lite trassel om omstruktureringar.

BodyContact VS NattChatt

Det är egentligen inte rätt att jämföra hemsidorna. De kommer helt från olika generationer då ena är utvecklad under det senaste året och den förra har börjat utvecklingen för över 20 år sedan. Tyvärr har BC kanske inte helt hängt med i några av de senaste generationerna så några viktiga tekniska funktioner har eftersatts.

Det som talar för BC är dock att de fortfarande har väldigt mycket medlemmar och det är en väldigt aktiv webbplats. Det läggs in många annonser varje dag och det är ofta många medlemmar inloggade. Som nämnt ovan så kan det vara just det att folk drar folk – så länge den stora massan är kvar så kommer webbplatsen leva starkt. Oavsett vad man som utomstående kan tycka att de kan göra bättre.

En stor eloge till de som driver BC då de lyckats hålla sig kvar så länge i topp. Trots mycket negativ kritik mot just BC så har de betydligt fler som ändå väljer att använda webbplatsen.

Vad vi på gör annorlunda än BodyContact

Vi har på NattChatt valt att göra vissa saker lite annorlunda än på BC. Vi är ju trots allt två helt olika webbplatser och som vi nämner ovan så vill vi inte konkurrera utan kanske bara erbjuda ett alternativ.

På NattChatt har vi valt att fokusera på följande områden:

 • 👂🏽 Kontakt med er medlemmar
  En viktigt detalj för NattChatt är att hålla god kontakt med er medlemmar. Det är tillsammans vi kan skapa ett community som vi alla gillar. Vi når ut till er redan nu under utvecklingen med dessa blogginlägg som berättar om utvecklingen samt kontakt via vår chatt samt via de sociala medier vi är aktiva på.
 • ❤️ Support
  Har ni några problem eller behöver hjälp så finns vår support tillgänglig via [email protected] . Vi finns även på flertalet sociala medier där du kan prata med oss via privata meddelanden. Vi finns på de större sociala nätverken och du hittar de namn vi använder på vår kontaktsida.

  Så snart vi är närmare målet med att lansera så kommer även en supportportal finnas tillgänglig.
 • 🔒 Krypterad trafik (SSL eller HTTPS)
  All trafik från din webbläsare till våra servrar går via krypterade förbindelser. Det betyder att så fort informationen lämnar din dator så är den hemlig tills den nås av våra servrar som packar upp och hanterar informationen.
 • 🤖 Modern teknisk plattform
  Idag finns mycket mer stöd som gör att en sida kan fungera snabbt och smidigt. På NattChatt får du notiser direkt när du får ett meddelande, du behöver inte vänta och hålla på uppdatera sidan för att se om du får ett nytt meddelande. I framtida version kan du till och med få en liten ljudsignal när nytt meddelande kommer in så du snabbt ser (och hör) vid nytt meddelande. Och ja – ljudet kan stängas av så klart. 😜
 • 📱 Fungera bra i mobilen
  Att surfa runt på NattChatt med mobiltelefon är för oss en självklarhet. Vi är många på språng, speciellt i samband med att man ska träffa någon. Alla sidor på NattChatt ska fungera minst lika bra i mobiltelefonen som på datorn. Det betyder ibland att man får göra saker lite annorlunda, men vi försöker följa den standard som finns.
 • 💬 Chatta i realtid
  Våra medlemmar på NattChatt kan idag chatta med varandra i realtid. Meddelandet kommer fram direkt till mottagaren utan att man behöver ladda om någon sida. Ni kan dessutom välja att skicka bilder privat till varandra. Antingen direkt från ditt privata album eller genom att skicka en aktuell bild direkt från din mobil.
 • 🎳 Diskussioner i grupper
  På NattChatt har vi valt att samla medlemmar med ett speciellt intresse i gemensamma grupper. Det kan vara allt från att diskutera bästa swingersklubben eller kanske dela platser för nakenbad. Diskussionerna blir då mer fokuserad och relevanta då man håller sig till de grupper man själv är intresserad av. Funktionen är ännu inte lanserad, men vi har arbete i gång och denna funktion kommer finnas på plats innan lansering.

Vi hoppas inom kort kunna vara ett alternativ till BC. Vi har dock inget emot om du också använder BC (eller någon annan av alternativen som finns). 😁 Som vi nämner ovan så är din synpunkt viktig. Vi kan inte göra alla ändringar ni ber om, men vi lovar att lyssna på alla idéer och tankar ni har att komma med.

Vi hoppas en dag se till att vi ger er den bästa upplevelsen på vår hemsida. Oavsett om det är första gången du vill träffa eller om du har hängt med en längre tid.

Publicerat 2021-01-14, kl 00:01