NattChatt stänger ner 😥 - Läs mer

Möjlighet att redigera profiler

Publicerat 2020-08-06, kl 14:08

Utvecklingen med NattChatt går framåt och vi fokuserar nu på en av de viktigare delarna av ett bra community – profilsidan.

För att kunna bygga upp en bra visning av en profil så måste det först finnas bra möjligheter för att lägga in sin information. Vi har försökt hitta en balans mellan att vara enkel att använda samt att det ska gå snabbt att skapa upp sin profil. Genom att göra detta så är mycket av fälten du kan välja frivilliga vilket gör att du inte behöver fylla i alla information för att bli synlig på sidan. Vi har valt att kalla vårt standard alternativ för ”Hemlig” vilket kan betyda både att du inte vill berätta (eller att du helt enkelt inte haft tid ännu).

Angående din profil så vet vi om att vi alla är unika och vi har därför försökt hitta alternativ som ska passa in på de flesta. Vi vet att vi har många luckor att fylla i och det är därför vi hoppas att ni ska hjälpa oss att fylla dem. Har vi glömt något alternativ för att bestämma sexuell läggning eller kanske könsidentitet? Meddela oss på [email protected] så lägger vi gärna till det åt er.

I nästa inlägg kommer vi gå igenom detaljerna kring hur ni hanterar era bilder här på NattChatt.

Publicerat 2020-08-06, kl 14:08