Chatta med andra nyfikna

Publicerat 2021-01-05, kl 11:01

Vår chatt börjar äntligen ta form. Den fungerar nu snabbt och smidigt och du kan nu både chatta på mobilen och på datorn – helt i realtid.

Vad är så speciellt med denna chatt vi utvecklat? För det första behöver du inte uppdatera någon sida för att se nya meddelanden utan ser direkt på skärmen när nytt meddelande dyker upp – precis som i moderna appar så som Facebook Messenger och WhatsApp. Det spelar ingen roll om du läser annonser eller surfar runt på andras profiler – du får en uppmaning om nya meddelanden i alla fall.

Dessutom fungerar denna chat perfekt både när du är hemma vid datorn eller ute på språng. Med andra ord slipper du byta kontaktuppgifter för att gå över till KIK eller andra chattlösningar för att hålla kontakten.

En tredje fördel är att det går att skicka privata bilder till varandra – från det privata galleriet och direkt genom kameran på din mobiltelefon. Allt detta utan att lämna ut några privata uppgifter eller användarnamn till någon annan.

Vi kämpar på med det tekniska och snart börjar vi öppna upp portarna helt för att ta emot ännu flera medlemmar. En stor utmaning som vi inte kommer lyckas med utan er hjälp. 😁

Publicerat 2021-01-05, kl 11:01