NattChatt stänger ner 😥 - Läs mer

Användning på mobil ett måste

Publicerat 2021-01-12, kl 00:01

Vi ser ett tydligt mönster på att mobilen kommer bli den populäraste vägen som ni som medlemmar använder NattChatt. Fokus kommer vara att allt ska fungera bra i mobilen och det testas återkommande så snart nya funktioner läggs till.

Idag har arbetet primärt gått ut på att förbättra tydligheten i just mobilen. Chatten, annonser, startsida och sökfunktioner är nu alla väl anpassade till mobilen OCH så klart om man sitter på dator eller en surfplatta.

Vår chatt fungerar bra med uppladdning av bilder direkt från din mobils kamera samt att vi tekniskt sätt gör det lättare för din mobil att surfa även om din anslutning inte är så snabb som den är hemma med WiFi.

Utöver detta har vi även börjat arbeta om stödet för bildgallerier. På NattChatt har du alltid ett publikt galleri och ett privat. Det privata galleriet kan man bara se om du ger en annan medlem rättigheter till att se det. Du kan även använda det för att skicka privata bilder via chatt. Mer om galleriet kommer i veckan när funktionerna börjar bli färdiga för användning.

Till dess – lägg gärna till oss på den drös sociala medier som vi hittat till. Allt från KIK, SnapChat, Instagram, Twitter.. You name it! Mer på vår kontaktsida.

Publicerat 2021-01-12, kl 00:01